Een vurige kus

Postcards pictured III

Picture postcard, sent to ‘Bernard’ by ‘Tina’ in late December 1936. Photo, 136×87 mm. Issued by Papeteries de Levallois-Clichy, Paris, no. 3254. No stamp or postmark. Written text in Dutch.

Printed text:
    BAISER ARDENT

Written text:
    Beste Bernard
    Ik wil dit jaar niet eindigen zonder je een paar woordjes te schrijven en je mijn hartelijkste en talrijke wenschen te sturen voor het jaar 1937. Ten eerste wensch ik je een goede gezondheid, en veel geluk, een vaste bettreking [= betrekking] en een groote liefde, t’ is te zeggen dat we elkaar beminnen met een vele grootere en betere liefde, dan dat we tot hier toe gedaan hebben en dat we dit jaar voor goed vereenigd mogen zijn en het geluk in elkander weten te vinden in heel ons verder leven. Ik wil dus dit jaar beginnen met je te beminnen uit al mijne krachten, alles wil ik je geven, mijn hart, mijn ziel, mijn leven. Een vurige kus. Tina

Translation:
    Dear Bernard
    I do not want to end this year without writing you a few words and sending you my warmest and numerous wishes for the year 1937. Firstly, I wish you a good health, and a lot of happiness, a permanent job and a great love, that is to say, that we will love each other with a much bigger and better love than we have done so far, and that this year we may be united forever and may be able to find happiness in each other in all our future life. So I want to start this year with loving you with all my strength, I want to give you everything, my heart, my soul, my life. A fiery kiss. Tina

Dit berjocht is delset yn Postcards pictured. Bookmark de permalink.